OM OS


Skræddersyede løsninger til dit hjem og dit kontor

OM OS

Vi sigter efter at levere skræddersyede løsninger til god kvalitet og gode priser.

Vi ved, hvor udfordrende det kan være at finde frem til den bedste løsning til din lejlighed eller dit kontor.

Vi leverer fleksible løsninger, og tilbyder en bred vifte af stoffer og tjenester, der hjælper vores kunder til at få den bedst mulige oplevelse med at træffe deres fantastiske valg.

Hos os betyder skræddersyet ikke lange ventetider - vi leverer dine persienner maksimalt 2 uger fra det tidspunkt, du bestiller.

På baggrund af vores erfaring og udfordringer ved at flytte ind i en lejlighed på Aarhus Ø, besluttede vi os for at dele en fantastisk løsning, som vi fandt til vores vinduer.

Vinduerne er komplicerede af mange årsager: de åbner indad, håndtaget er monteret delvist stående ud af vinduesrammen, og de er lavet af metal. Det var vigtigt for os ikke at skrue noget ind i karmene eller på anden måde gøre skade på vinduet, derfor prioriterede vi at finde en ikke-invasiv løsning til persiennerne.

Vi forstår dine behov.

GRATIS GARDINBUS

Få gratis rådgivning i Århus område.

Gardinbus er en gratis service, som vi tilbyder vores kunder.

Når du bestiler en gardinbus får du:

  • Fremvisning af stofprøver i dit eget hjem
  • Opmåling og rågivning af professionel montør
  • Tilbud på dine gardiner
  • Tilbud på opsætning af gardinerne (Du vælger selv, om vi eller du skal sætte dem op)


GARANTI PÅ OPMÅLINGEN: Vi garanterer at de mål som rådgiver opmåler er korrekte. Du slipper således for stå med nogle gardiner som ikke kan bruges. Efter opmålingen modtager du et tilbud via e-mail. Fab For You garanterer, at alle mål passer til dine vinduer.

Vi er glad at hjælpe med valg af stoffer men, du er selv ansvarlig for dit valg.


Vi arbejder også aften og weekend. Vi anbefaler besøg at ske når der er daglys for at bedst presentere vores stoffer og farver.